Kurser

Utbildning_450_gs

Kurser

Kurser hos IT Coacherna

Vi på IT Coacherna har som mål att företag, organisationer och privatpersoner ska få ut det mesta av sina datorer och program. Idag snurrar allt så fort och vi ska hinna med så mycket. Vi har lärt oss att med datorer så blir vi mer effektiva…. eller ?

Det är delvis sant, men med datorernas intåg så har vårt informationsflöde blivit så mycket större och mer påträngade. Det är svårt för oss att stänga av och sätta gränser. Vi måste också hela tiden veta hur vi ska hantera våra nya digitala verktyg (datorer och program).

Därför kommer IT Coacherna att erbjuda kurser i onlineformat som är pedagogiskt uppbyggda och som visar hur man använder verktygen men nästan viktigare hur man bör arbeta smart för att få mer gjort och även reducera stress.

Fördelen med en onlinekurs är att du arbetar i ditt eget tempo och att du kan stoppa och gå tillbaka om det är något som du vill upprepa tills det sitter.

Kurserna är snyggt producerade och innehåller allt du behöver för att bli en säker användare. Ett högt pedagogiskt innehåll som på en detaljerad nivå visar och förklarar vad som händer och hur man skall göra. Filmade lektioner varvat med övningar gör att du kommer att får en möjlighet att träna tills det sitter.

Till varje kurs kommer också ett bonusmaterial i form av PDF underlag där alla moment som finns i kursen finns nedskrivna, och alla övningar går att ladda ner till den egna datorn så att man kan fortsätta att träna efter att kursen har avslutats.

 

Du kan också komplettera din kurs med IT Coaching då kan vi djupdyka inom olika områden där du känner att du vill ha mer stöd och handledning, eller utveckla och förändra ditt arbetssätt. Läs mer

Med våra kurser blir du IT klok, får ett lugnare IT liv och mer tid över för annat !

Klicka på bilden för att få större text

Kursen släpps i slutet av Januari 2017 !
(Outlook 2013 o 2016)

Pris 1 525:-

Onlinekursen är giltig i 4 månader efter köp, bonusmaterial på alla funktioner som kursen omfattar och alla övningar finns att ladda ner för kursdeltagaren.

(Vid förbokning av kursen förbinder du dig inte vid något köp!)

 

Jag vill förboka kursen och få 15% rabatt på priset

Klicka på bilden för större text

Denna kurs i OneNote för PC är planerad till kvartal ett 2017