Konsulttjänster

Konsult_450_gs

Konsulttjänster

Vi har ett brett utbud av konsulttjänster. Många tjänster har vi i egen regi medan för andra har vi inlett samarbete med partners för att få bästa kvalité när det kommer till spetskompetens för att säkra leveransen.

IT är stort och komplext idag och därför måste man se till att man har både bredd och djup. Genom våra samarbetspartners så kan vi erbjuda just det.

Det viktigaste är att IT Coacherna alltid står för helheten av leveransen och har ansvaret för samordning och  kvalitetssäkring  av allt som vi levererar. Att våra kunder skall känna sig trygga och få bra kvalitet i våra tjänster är väldigt viktigt för oss. Därför lämnar vi alltid garanti på det vi levererar, blir det inte bra så åtgärdar vi det utan kostnad.

Tillsammans sätter vi upp ett mål som vi skall uppnå. Det kan vara att arbeta mer effektivt, eller att förstå mer av sitt IT program. Kanske har du fått nya ansvarsområden och ett av dom kan vara att ställa krav på ett IT system.
Vad vi kan göra tillsammans är det nästan bara fantasin som sätter gränser för.
Vi kan finnas på plats hos er eller ha sessioner via fjärrstyrning och telefon.
Tjänsten vänder sig till er som på ett ordnat och målsatt sätt vi utveckla era kunskaper och vidga era vyer när det gäller IT. Läs mer

IT Coacherna hjälper er att ställa nödvändiga frågor vid förändringar eller inköp.
Det är inte alltid lätt att veta i vilken ände man skall börja och hur stort grepp man skall ta ?!
Vi är det stödet och ställer alla kompletterande frågor både till er och även till era tänkta leverantörer. På så sätt ser man snabbast om man är på rätt väg eller inte.
IT Coacherna utgår alltid ifrån era egna förutsättningar och behov, för att ni ska hitta rätt nivå.

Det är svårt att hinna med allt, där kan vi göra skillnad för er. Vi ser till att hålla ihop och driva alla projekt som på något sätt är IT relaterade. Vill ni så kan vi ta helhetsansvaret för alla era aktiviteter kring ert IT stöd.
Vi ser till att det kommer tekniker och åtgärdar om ni har problem. Eller om ni vill ha hjälp att installera nyinköpta IT prylar eller bara se till att det ni har mår bra och fortsätter att ticka och gå.

Att finnas på internet i olika former är väldigt viktigt för det flesta företagen idag. Syns man inte så finns man inte är ett gammalt ordspråk som är ganska talande när det gäller internet.
Vi erbjuder tjänster som spänner över hela skalan
– Skapa nya hemsidor
– Design och grafiskt innehåll
– Utformning av text och formuleringar för det du vill säga

Vi kan erbjuda det du behöver och i den omfattning som du vill.

Idag kan man finnas på så många ställen och det är lätt att gå vilse. För att det som kan vara bland det viktigaste för ens företag inte skall bli för komplext eller svårt att förstå så kan vi erbjuda er allt som krävs för detta.

Vi är ditt stöd när du skall köpa ny hård- eller mjukvara, vi hjälper dig att förstå vad du behöver och vad som kan vara fördel med en funktion jämfört med en annan.
Kraven skiljer från företag till företag och beror uteslutande på vilka förutsättningar som finns. Det tar vi stor hänsyn till och då blir köpet lättare och rätt !

Kontakta oss så får du veta mer !