Tjänster

Tjänstbild_2015

Det här kan vi göra för dig

Våra tjänster har ett brett spektra, vår tanke är att du alltid har en ingång dvs. oss. Vi blir ditt språkrör och din kvalitetssäkrare på levererade tjänster, vi ger dig också nöjd kund garanti på alla leveranser som vi ansvarar för.

Vi skräddarsyr alla lösningar utifrån dina förutsättningar och utmaningar. Tillsammans med våra partners så kan vi tillhanda hålla en stark leverans som spänner över alla områden när det gäller IT, stort som smått.

Med er kunskap om er verksamhet och er bransch och vår kunskap och stora nätverk inom IT så bygger vi tillsammans ert varumärke och position på marknaden med rätt IT stöd !

ordning_reda_utvald

Ordning & Reda

Vi skapar en IT karta över alla de IT prylar du tycker är viktigt att hålla reda på. Tjänsten kan utökas med t.ex. avtalshantering. Läs mer om vad en IT karta för dig kan vara.

Läs mer

konsulttjanster_utvald

Konsulttjänster

Vi har konsulttjänster inom alla områden som gör dig och din verksamhet stark på IT. Vi har en bra blandning med allt vad det lilla företaget behöver.

Läs mer

it_tjanster_utvald

IT Lösningar

Se i vår portfölj av färdiga IT lösningar, ett bra och stabilt bassortiment (e-post, säkerhets kopiering, gemensam lagring) som gör stor skillnad i det lilla företaget. Inga nya maskiner krävs.

Läs mer
Kontakta oss för mer information